CĂLĂTORIA SPAŢIALĂ... OBIECTIV MAJOR, ESENŢIAL PENTRU FIINŢELE UMANE

CĂLĂTORIA SPAŢIALĂ... OBIECTIV MAJOR, ESENŢIAL PENTRU FIINŢELE UMANE,

Fragmente din prezentarea pe care fizicianul Nassim Haramein a ţinut-o la Grenzwissen Symposium Saarbrücken, octombrie 2012 (II)

Citiţi cu atenţie mai departe pentru a descoperi cheia călătoriei spaţiale, călătoria spaţială reprezentând un obiectiv major, esenţial pentru viitorul fiinţelor umane.

Nassim Haramein: Doar privind la ceva foarte, foarte mic, pot extrapola întreaga masă a unui proton şi forţa gravitaţională care face ca totul să funcţioneze. Pentru că acum avem scara hologramei, pot să vă spun câte universuri, ca universul nostru, există într-un univers mai mare, câte universuri de tipul universului mai mare există într-un univers şi mai mare, şi tot aşa, la infinit. Iar tu eşti centrul unuia dintre aceste universuri. În acest fel, tu conţii întreaga informaţie din toate aceste universuri, în miliardele de atomi din care eşti alcătuit.

În realitate, fiecare dintre noi este centrul unuia dintre aceste universuri.

Există o relaţie între ceea ce tu îi comunici universului holografic şi ceea ce universul îţi comunică ţie. Această relaţie creează realitatea ta. În această relaţie nu eşti inclus numai tu, ca unic creator al realităţii tale. Dacă fiecare şi-ar crea propria realitate, într-un mod independent, nu ne-am mai întâlni niciodată. În schimb, noi toţi hrănim cu informaţie o realitate comună, acea structură holografică prin care este coordonată întreaga informaţie, pentru a produce uimitorul miracol pe care îl trăim.

În prezent există tehnologii, eu le-am văzut, care pot produce un feedback în univers, la fel ca mine şi ca tine, pentru că şi noi producem feedback, un feedback între entropie şi negentropie. Aceste tehnologii vor schimba lumea noastră şi vor schimba înţelegerea relaţiei noastre cu lumea. Ele vor fi disponibile foarte curând. Ele au fost prezise de cunoaşterea antică foarte veche. Fără a trece prin această etapă, nu există practic nicio altă modalitate prin care o societate să poată evolua.

Ne aflăm într-un moment fundamental al tranziţiei, care poate fi unul dificil, ca orice naştere. Fiecare trebuie să treacă prin canalul de naştere. Acum ne aflăm în canalul de naştere.

Oricare dintre voi poate face diferenţa la modul fundamental. Pentru că voi trimiteţi informaţie în câmpul holografic. De aceea, avem nevoie de ajutorul vostru. Aşadar, vă multumesc pentru ajutor.

Ştiu că apar momente când te poţi simţi descurajat. La rândul meu, m-am simţit descurajat de foarte multe ori. Dar vă asigur că lucrurile se mişcă acum foarte repede. Există o mişcare care ne împinge către nivelul următor. Totodată, există şi o cursă contra cronometru, pentru că mediul înconjurător suferă. De aceea, este necesar să facem repede tranziţia şi o vom face cu ajutorul vostru.

Mi s-a spus că aceasta este o prezentare în care vor urma întrebări şi răspunsuri. Partea cu întrebări şi răspunsuri este întotdeauna distractivă. Deci, aveţi comentarii, întrebări?

Întrebare: Nassim, te-am auzit spunând că vom evolua rapid şi mă întrebam, în sinea mea, cum ne putem imagina evoluţia noastră? Este vorba despre schimbări imateriale, ca la maeştrii spirituali sau va fi ceva care va putea fi văzut, lucruri tangibile, cum ar fi nişte maşini? Va fi ceva asemănător cu nişte generatoare de energie pe care le vom putea porni şi opri şi cu care vom putea lucra în acelaşi fel în care lucrăm în prezent cu diferitele aparate din lumea noastră fizică?

Răspuns: Absolut. Absolut.

Întrebare: Deci este doar o tranziţie în urma căreia se va schimba stilul nostru de viaţă sau vor apărea şi modificări ale corpurilor noastre?

Răspuns: Întrebarea este foarte bună. O astfel de tranziţie începe întotdeauna prin a fi o tranziţie filozofică sau spirituală...

Întrebare: Există un motiv pentru care am pus această întrebare. Există nişte implicaţii. Să spunem că ne vei da toată această tehnică şi puterea etc., dar omenirea nu le va folosi cu înţelepciune. Va urma un coşmar. Va fi mai multă distrugere decât s-a văzut vreodată până acum. Deci?

Răspuns: Nu chiar. Îţi voi spune de ce. Atunci când o astfel de unealtă se află în fiecare casă, când nu mai este nevoie să fii conectat la o centrală nucleară sau atunci când îţi conduci maşina fără să poluezi, iar ţările nu mai au niciun motiv să lupte pentru energie, înseamnă că lumea în care trăim s-a maturizat. Mulţi dintre cei care în prezent produc războaie vor pleca. Conceptul potrivit căruia "nu este suficient pentru toţi" va dispărea.

Întrebare: Un răspuns care ne conduce către cea de-a doua întrebare. Energia nu este singurul lucru limitat. Resurse limitate sunt şi anumite metale, anumite aliaje sau apa potabilă în unele zone ale planetei. Cam totul în natură este limitat. Cum ne va putea ajuta noua tehnologie?

Răspuns: Da, este o afirmaţie bună. Cu toate acestea, atunci când dispui de o sursă infinită de energie, ai tot felul de resurse la care înainte nu aveai acces. De exemplu, poţi pompa apă în deşert şi poţi planta păduri.

Dacă ai suficientă putere, poţi controla gravitaţia. Astfel, dintr-odată nu mai eşti blocat la nivelul suprafeţei planetei şi există foarte multe resurse în univers. Noi trebuie doar să ieşim din cuib şi să învăţam să zburăm. O întrebare foarte bună.

Întrebare: Îţi este cunoscută activitatea lui Mehran Keshe, fizician iranian care conduce Fundaţia Keshe din Belgia? A încercat să adune mai mulţi ambasadori, din mai multe ţări, la o întrunire majoră care, din păcate, nu a fost un succes.

Răspuns: Da. Aşa este.

Întrebare: Poţi comenta puţin acest subiect, pentru că ceea ce spui seamănă foarte mult cu ceea ce afirmă Mehran Keshe?

Răspuns: Da, există multe paralele. Mi-ar plăcea să comentez subiectul. Mulţi oameni din întreaga lume, foarte mulţi lucrează pentru a descoperi lucruri noi. Mii de oameni. Şi vor apărea din ce în ce mai mulţi, pretutindeni. Cred că felul în care a acţionat domnul Keshe nu a fost în mod necesar cel mai eficient mod de a face publice noile informaţii. Oricum, îi urez să aibă noroc şi să ajungă acolo unde îşi doreşte.

Incredibil este faptul că toţi cercetătorii ajung în final la aceleaşi concluzii. Şi, ceea ce este foarte important, pentru obţinerea acestor rezultate nu se foloseşte niciun fel de material nuclear.

Întrebare: Referitor la glanda pineală şi la expansiunea constiinţei, se combină ele cu teoriile tale? Dacă poţi să ne explici.

Răspuns: Da, există categoric o relaţie între diferitele organe din corp şi munca pe care o descriu. Există multe relaţii între organele şi părţile corpului şi aceste teorii. Lucrez cu un genetician, Dr. William Brown, care este genial. Împreună am început să descriem structura feedbackului glandei pineale, feedbackul creierului şi, cel mai important feedback, cel dintre inimă şi creier. Există o reţea informaţională holografică, din care extragem în mod constant informaţie şi către care trimitem informaţie.

Cea mai importantă componentă a comunicării este molecula de apă. Creierul este alcătuit din apă în proporţie de 90%. Cu toate acestea, oamenii de ştiinţă se concentrează doar asupra celorlalte 10 procente. Chiar dacă din creier ar fi înlăturate părţi mari de materie cenuşie, creierul ar continua să funcţioneze perfect normal. Dar, dacă ar fi îndepărtată apa, s-ar termina.

Acelaşi lucru îl putem spune despre structura ADN-ului. ADN-ul este împachetat, de jur împrejur, în molecule de apă. Dacă apa ar fi îndepărtată, ADN-ul s-ar destrăma. Cu toate acestea, noi ne concentrăm doar asupra ADN-ului şi nu asupra apei.

Este foarte important să bem apa potrivită. Pentru că celulele absorb apa, câte o moleculă odată, printr-un tub foarte subţire din membrana celulei. Dacă molecula de apă nu are geometria potrivită, celula nu o va lăsa să intre. Din acest motiv, chiar dacă se bea foarte multă apă, celula poate continua să rămână deshidratată. Din nefericire, structura apei pe planeta noastră a fost distrusă, în cea mai mare parte, prin: poluare, radiaţii şi structuri mecanice nepotrivite, cum sunt ţevile şi conductele.

Fiţi atenţi la apa pe care o beţi. Altfel glanda pineală vi se va calcifia, iar comunicarea cu câmpul holografic se va reduce. Plasticul, la rândul său, are multe componente chimice care pot crea probleme. Sunt de preferat recipientele din sticlă. Dar şi în cazul recipientelor din sticlă trebuie să ţinem seama de un lucru. Înainte de a o turna într-un pahar de sticlă, apa a stat deja mult timp în ambalajul din plastic.

Totuşi, în prezent apar noi tehnologii pentru restructurarea apei. În acest domeniu se petrec multe lucruri impresionante care ne vor ajuta. Chiar şi tehnologiile pentru produs energie, despre care am vorbit mai devreme, creează în apropierea lor nivele înalte de structurare a apei. În schimb, tehnologiile standard distrug apa. Imaginează-ţi cum este să obţii mai multă sănătate în timp ce îţi conduci maşina... Se va întâmpla în curând.

Întrebare: Am o întrebare referitoare la noile tehnologii care urmează să apară şi la energia liberă care va fi disponibilă pentru toţi. Dacă privim în trecut, în urmă cu 60-70 de ani, observăm că au mai existat descoperiri şi încercări de a pune energia liberă la dispoziţia publicului şi că toate acele încercări au eşuat. Forţele care s-au opus sunt încă la putere, sunt active şi astăzi. De ce crezi că următoarea încercare va avea succes?

Răspuns: Pentru că nu ne mai aflăm în contextul de acum 70 de ani. Astăzi avem internet şi tot felul de structuri care nu existau atunci. De asemenea, în prezent are loc un proces puternic de trezire a conştiinţei la nivelul întregii planete. Câţi oameni, în urmă cu 70 de ani, se gândeau la energia liberă? Foarte puţini. Aceştia erau foarte izolaţi. Acum sunt răspândiţi în întreaga lume, peste tot. Mii de oameni, milioane de oameni.

Mai există şi o puternică presiune din partea mediului înconjurător, care ne cere să acţionăm diferit. Oamenii se trezesc. Ei ştiu că trebuie să facem schimbarea. Ei pun, la rândul lor, o mare presiune asupra corporaţiilor, pentru că vor ca lucrurile să se întâmple. Nu uitaţi niciodată că în spatele corporaţiilor sunt fiinţe umane, care au copii. Există mulţi oameni în agenţii, în corporaţii, succesori ai vechilor gărzi, care se trezesc şi sunt gata să facă schimbarea. Dar vor să o facă în aşa fel încât să nu se ajungă la o destabilizare completă, ci printr-o tranziţie lină, iar acesta este un lucru cu adevărat important. Altfel, un număr mare de oameni ar muri.

Întrebare: Înseamnă că este o naştere lină?

Răspuns: Da, o naştere extatică. O parte din munca pe care o fac...

Întrebare: Am citit una din cărţile tale şi am fost foarte impresionat. Am absorbit toate informaţiile pe care le-am primit din acea carte. Am o întrebare. 98% din întregul univers material este alcătuit din plasmă, dintr-o formă specială de plasmă. Fizica plasmei este legată direct de informaţie şi de fizica informaţiei. În cartea ta aceste lucruri sunt demonstrate. Totuşi, în teoriile pe care le prezinţi nu faci referire la fizica plasmei şi la legătura ei cu informaţia. Există vreun motiv anume sau este vorba doar de un punct al teoriei amânat pentru mai târziu?

Ceea ce lipseşte este fizica plasmei, relaţia ei cu informaţia şi invers.

Răspuns: Da. Nu este din carte. Este dintr-o lucrare tehnică. Poate fi găsită pe site-ul nostru. Da. În limba engleză.

Fizica plasmei este complexă. În lucrarea respectivă noi arătăm că reţeaua informaţională a plasmei presupune un vacuum structurat şi o interacţiune între vacuum şi plasmă. Comportamentul colectiv al plasmei produce un feedback în bucla dintre vacuum şi plasmă, generând o dinamică specifică. Rezultatul calculelor din lucrare corespunde acestei dinamici.

Într-o altă lucrare de pe website ne referim la dinamica matematică a acestei structuri. Totodată, evidenţiem tehnologia care rezultă de aici. Este o tehnologie patentată. Am primit patentul anul trecut. Ea are în mijloc o minge de plasmă cristalină, iar bobinei i se aplică anumite impulsuri pentru generarea rotirilor în plasmă, pentru a reproduce comportamentul colectiv al plasmei pe care îl vedem în sori, în galaxii, în găurile negre ş.a.m.d.

În mijloc, în structura spaţio-temporală, se generează un vortex. Dacă reuşeşti, în interiorul cristalului vei crea un mic soare. Prin intermediul impulsurilor poţi avea controlul asupra structurii spaţio-temporale. Aceasta este cheia conducerii unui aparat de zbor gravitaţional. Testele iniţiale pe care le-am făcut în urmă cu aproape 12 ani susţin afirmaţiile mele. Vorbim despre viitorul călătoriilor spaţiale. Nu uitaţi, în fiecare atom este prezentă întreaga informaţie din întregul univers, prin pixelii structurii vacuumului. Dacă vei controla pixelii, într-un comportament colectiv, poţi merge oriunde doreşti în univers.

Întrebare: Ce ne poţi spune despre deplasarea luminii spre roşu, ca urmare a expansiunii universului şi constantei Hubble. Despre constanta Hubble se afirmă că se bazează pe deplasarea spre roşu a luminii, odată cu mărirea distanţei, pe măsură ce universul se extinde. O altă explicaţie, în noile teorii şi în fizica modernă, ar putea fi scăderea vitezei luminii.

Răspuns: Cred că este vorba despre ambele teorii. Există dovezi că vacuumul se comportă ca un cristal. De exemplu, lumina care vine de la anumite galaxii, din anumite direcţii, ajunge la noi mai repede sau mai încet, în comparaţie cu lumina care vine din alte direcţii. Este comportamentul bifracţional al unui cristal.

Totodată, cred că universul nostru se extine, expansionează. Pentru că învaţă. Pentru că universul nostru învaţă, el are nevoie de suprafeţe-pixeli noi pentru informaţie. Când oamenii fac copii, îi dau universului suprafeţe pentru pixeli. Noi seturi de informaţie. Nu există nicio îndoială.

Întrebare: Referitor la feedbackul unui quasar care îşi schimbă comportamentul, se autoconstruieşte sub forma buclei, trimite informaţie înapoi şi renaşte continuu.

Răspuns: Da. Cele două nu se exclud una pe cealaltă. În acelaşi sistem poate exista o parte care expansionează şi o parte care se contractă, un feedback continuu care face ca sistemul să crească în dimensiune. Aşadar, dinamica şi expansiunea pot trăi împreună. De exemplu, dinamica fluxului de plasmă dintr-o stea nu împiedică steaua să acumuleze continuu materie şi să devină din ce în ce mai mare.

Întrebare: Referitor la câmpul holografic. Dacă prin conştiinţa noastră noi alimentăm acest câmp cu înţelepciune, aşa cum ai spus mai înainte, crezi că acest câmp poate susţine el însuşi oamenii care nu au ajuns încă la acest nivel, în aşa fel încât ei să înveţe mai repede şi mai uşor?

Răspuns: Nu am înţeles întrebarea.

Întrebare: Dacă ridicăm nivelul frecvenţei noastre de vibraţie şi alimentăm câmpul holografic cu lucruri pozitive, vor fi afectaţi în bine toţi acei oameni care...

Răspuns: O, da. Se vor produce efecte pozitive asupra tuturor. În felul acesta devine mai uşor pentru toţi să înţeleagă şi să asimileze noile informaţii. Este tocmai motivul pentru care vă vorbesc. Am nevoie de ajutorul vostru. Putem alimenta vacuumul împreună şi astfel putem schimba lumea. De fapt, noi facem acest lucru.

Încă o întrebare, bănuiesc. Sau poate două...

Întrebare: Se bazează tehnologia pe care o propui pentru producerea energiei pe aceleaşi principii şi acţiuni violente asupra materiei şi asupra naturii? Aplicând principiile tale la extragerea energiei, se va lua practic energie de la altcineva?

Răspuns: Bună întrebare. Nu, pentru că energia este în mod constant reciclată. Ea trece de la electromagnetic la gravitaţie, de la gravitaţie la electromagnetic, iar la gravitaţie, în mod continuu. Toate sistemele fac acest lucru. Sistemul pe care îl creăm extrage energie din vacuum şi trimite energia înapoi, alimentând vacuumul cu energie electromagnetică, termică, şi chiar energie gravitaţională. Ceea ce facem este doar să punem sistemul creat de noi în fluxul de energie care este deja acolo. Atunci când folosim energia extrasă, ea se întoarce înapoi în flux. Numai că acest lucru se face fără distrugerea mediului înconjurător. Pentru că mergem la sursă, la sursa materiei. În felul acesta suntem în armonie cu natura, reproducem aceeaşi dinamică şi anume dinamica pe care o regăsim în natură.

Într-un univers holografic există o infinitate de nivele scalare. Nu poţi reduce cantitatea de energie luând din ea. Poţi doar să o reciclezi. Chiar şi conceptul de viaţa şi de moarte este înţeles greşit. Orice atom creat vreodată este şi acum aici. Atunci când se moare, fiecare atom dintre cei care alcătuiesc corpul fizic rămâne aici. Tot ceea ce se poate spune este că se produce o schimbare de stare. Feedback.

Întrebare: Complexul militar-industrial foloseşte aceste tehnici?

Răspuns: Da, dar ei se joacă cu ele.

Întrebare: De cât timp?

Răspuns: De vreo 75-80 de ani.

Întrebare: Putem deveni capabili să controlăm spaţiul şi timpul, nu este aşa? Putem să ne mişcăm înainte şi înapoi pe linia timpului?

Răspuns: Da. Ce este timpul? Este prima întrebare de la care ar trebui să pornim. Fără memorie nu există timp. Aşadar, memorie=timp. Dacă în univers există timp, înseamnă că există memorie. Spaţiul-timp ar trebui numit SPAŢIU-MEMORIE. Acesta este motivul pentru care doctorii nu pot găsi centrul memoriei. Este ca şi cum ai deschide cutia unui aparat de radio pentru a găsi crainicul. Nu este în cutie.

Spaţiul-memorie este o amprentă pe calea unui obiect, cum ar fi Pământul, care urmează traseul Soarelui. Fiecare secundă este diferită de cealaltă, pentru că în fiecare secundă ne aflăm în alt spaţiu-memorie, unul diferit.

În timp ce parcurgem o traiectorie, noi ne lăsăm amprenta în structura spaţio-temporală. Aceasta este memoria noastră. Atunci când realizăm astfel de tehnologii, devenim capabili să ne creăm linii de memorie noi, suficient de puternice pentru a putea accesa orice altă memorie din univers. În vremurile străvechi, ele au fost numite înregistrări akashice. Prin urmare, pornind de aici, poţi accesa orice memorie/timp şi când faci acest lucru te deplasezi în spaţiu. Aceasta este cheia călătoriei în spaţiu. Vă mulţumesc.

― ― ―

Universul... un Punct? Punctul... un Univers? Aflaţi răspunsul în prima parte a prezentării.

Sursa: satsang - full