DESCIFRAREA SECRETELOR UNIVERSULUI

DESCIFRAREA SECRETELOR UNIVERSULUI,

"Spiritualitatea este fizica pe care încă nu am înţeles-o." (Haramein)

Din cele mai vechi timpuri, de la o generaţie la alta, descifrarea secretelor universului a fost şi este una dintre preocupările constante ale oamenilor. De aceea putem astăzi afirma, de exemplu, că ceea ce Einstein nu a reuşit în timpul vieţii sale, şi anume să ofere o teorie completă, unificatoare cu privire la cele două tipuri fundamentale de energie, forţa electromagnetică şi cea gravitaţională, reuşeşte Nassim Haramein (creatorul teoriei unificate a câmpului), prin rezolvarea ecuaţiilor de câmp ale lui Einstein, prin descrierea proprietăţilor câmpului gravitaţional care înconjoară o masă dată şi prin încorporarea conceptul de torsiune, a rotaţiei şi a efectului Coriolis. Ideea centrală a teoriei lui Haramein este aceea de VACUUM (de SPAŢIU) în care noi interacţionăm şi ne creăm realitatea noastră. Modelul său arată că fiecare atom (inclusiv atomii din care suntem alcătuiţi) este o gaură neagră, care absoarbe energie/informaţie din vacuum şi, totodată, radiază energie înapoi în acesta, ca o gaură albă sau, altfel spus, ca o gaură neagră care funcţionează în sens invers.

Nassim Haramein: Vacuumul poate fi numit Dumnezeu, pentru că se află peste tot, poate fi găsit în orice loc, cunoaşte tot, se autoorganizează şi organizează totul, iar acestea sunt atributele lui Dumnezeu. Când începem să înţelegem această fizică nouă, când începem să înţelegem că atomul este o mini gaură neagră, care este alimentată de vacuum în mod continuu (ceea ce face ca electronii, de exemplu, să se rotească de atâtea miliarde şi miliarde de ani, deşi aparent nu sunt conectaţi la nicio sursă de energie), atunci putem înţelege şi mecanismul fundamental al creaţiei. Ştim că este acolo. Luaţi în considerare densitatea vacuumului: 10 la puterea 93 grame pe centimetru cub. Ca să aveţi o idee despre ce înseamnă aceasta, dacă am lua toate stelele din univesul nostru (şi numai în galaxia noastră există între 100 şi 300 de miliarde de stele... şi există miliarde de galaxii) şi le-am comprima pe toate într-un centimetru cub de spaţiu, densitatea în acel centimetru cub ar fi de 10 la puterea 55 grame - o densitate reprezentată de un număr cu 38 zerouri mai puţin decât densitatea din vacuum.

Prin urmare, dacă am extrage a miliarda parte, din a miliarda parte, din a miliarda parte la sută din ceea ce este acolo, am avea suficentă energie pentru întreaga planetă. Nu ar mai fi poluare. În schimb, ar exista cantităţi enorme de energie: pentru oricine are nevoie, oriunde ar fi necesară, oriunde pe planeta noastră, oriunde în universul nostru. Trebuie doar să înţelegem forţa fundamentală a gravitaţiei şi structura vacuumului pentru a putea realiza aceasta... şi suntem foarte aproape.

Cred că este un lucru iminent. Nu este ceva care să se realizeze peste douăzeci de generaţii. Cred că se va realiza în timpul generaţiei noastre. Cred chiar că vom vedea primele schimbări în următorii zece ani. Ca rezultat al înţelegerii modului în care se pot utiliza câmpurile gravitaţionale, într-o perioadă de timp foarte scurtă, în circa douăzeci de ani, oamenii se vor putea urca în vehicule şi vor zbura către Jupiter, de exemplu, sau până la Lună, în scurte călătorii la sfârşit de săptămână.

Vom deveni capabili să ne deplasăm CU universul, în loc să luptăm împotriva lui. Este o parte foarte importantă a evoluţiei noastre, un aspect crucial al evoluţiei umanităţii şi al transcenderii resurselor limitate de pe planeta pe care ne aflăm.

DUBLUL TOROID, ASPECT VECTORIAL SPAŢIO-TEMPORAL,

Mulţi maeştri spirituali, care au fost sau sunt capabili să atingă acel punct al tăcerii, al singularităţii din centrul existenţei lor, sunt de fapt martorii principiilor fundamentale, martori ai geometriei fundamentale a creaţiei. Dublul toroid, despre care am mai vorbit, reprezintă aspectul vectorial spaţio-temporal. Însă dacă mergem spre punctul zero, spre singularitate, unde liniştea este prezentă, întreaga geometrie se îndreaptă către punctul cu cei mai puţini vectori, cu cea mai mare stabilitate, către echilibrul absolut. Caută echilibrul absolut. Merge către infinit de rece, minimalizând numărul vectorilor, la fel ca o picatură de apă, de exemplu, care, atunci când se răceşte şi se transformă în fulg de zăpadă, trece printr-un set specific de vectori şi capătă o geometrie diferită, cum ar fi cea hexagonală. În ecuaţiile mele arăt că toroidul dublu este rezultatul cubului octaedru, al unor tetraedre, al unui cuplu de forţe care se rotesc, însă în partea centrală a acestor rotaţii se află singularitatea, echilibrul, liniştea. Tetraedrele se întrepătrund ca o stea a lui David tridimensională, steaua cu şase colţuri din tradiţia iudaică sau "inima lui Buddha" din tradiţia budistă etc.

Geometria care se bazează pe numărul patru sau pe numărul şase este fundamentală pentru structura spaţiului şi timpului. Ea este specifică şi structurii apei şi tocmai de aceea întreaga viaţă izvorăşte din apă, pentru că informaţia trece din structura spaţio-temporală în molecula de apă, care produce apoi organizarea biologică a biosferei noastre.

Mulţi cercetători caută sediul conştiinţei în creier, dar ei continuă să uite că de fapt creierul este 90% apă şi numai 10% materie cenuşie. Dacă s-ar înlătura materia cenuşie din creier, conştiinţa nu ar dispărea. Există oameni născuţi cu foarte puţină materie cenuşie şi totuşi creierele lor funcţionează absolut normal. Însă dacă s-ar înlătura apa, totul s-ar termina.

Conştientizarea centrului ca fiind un ax de rotaţie al energiei în jurul corpului este reprezentată, în tradiţia vedică sau în tradiţia budistă, astfel: printr-un vortex care intră prin coroană şi printr-o spirală (energia kundalini) care ascensionează. Chakrele sunt octave, la fiecare nivel, astfel încât al treilea ochi, chakra din zona gâtului, cea din zona inimii, hara, chakra sexuală şi baza sunt părţi ale întregului sistem, al octavei şi al spiralei care le uneşte pe toate în chakra inimii. Putem începe astfel să folosim termeni din fizica pentru a descrie unele dintre cele mai ezoterice cunoştinţe. O fizică a creaţiei, nu orice fel de fizică.

Ceea ce numim "karmă" este descrierea feedbackului fundamental al creaţiei. Datorită feedbackului, vei fi "realimentat" continuu cu ceea ce ai "emis" către exterior. Absolut. Dacă trimiţi multe gânduri negative către câmpul energetic, este de aşteptat ca multe lucruri negative să ţi se întâmple. La fel, în privinţa mediului înconjurător. Putem vedea cum arată planeta noastră, cum arată mediul de pe planeta noastră şi care este rezultatul atâtor distrugeri, după numai 150 de ani de avans tehnologic. Pentru că tehnologia pe care noi o dezvoltăm se bazează, în cea mai mare parte, pe război şi distrugere, pe concurenţă ş.a.m.d.

Putem alege să fim în armonie cu natura şi să trimitem gânduri, informaţii pozitive către vacuum. Tehnologia pe care o dezvoltăm poate fi, la rândul ei, o tehnologie pozitivă. Sincronicităţile care vor apărea în vieţile noastre, ca rezultat al schimbărilor noastre interioare, ne vor susţine din ce în ce mai mult pe calea noastră, aducând transformări pozitive evidente.

Este important ca oamenii să ştie că ei au în interiorul lor un potenţial infinit, nu doar într-un sens ezoteric, ci chiar din punct de vedere al existenţei lor materiale. Toţi atomii din care suntem alcătuiţi conţin cantităţi infinite de informaţie, de cunoaştere, deja prezentă în interiorul fiecăruia dintre noi. Putem accesa această informaţie, acordându-i puţin din timpul nostru. Pot fi suficiente chiar şi cinci minute, în fiecare zi, în care să ne întoarcem simţurile către interior, către singularitate, către punctul de linişte, de tăcere. Orice tehnică, rugăciune sau meditaţie, care ne permite să ne aducem simţurile şi atenţia către interior, în loc să fim exclusiv orientaţi spre ceea ce se petrece în afara noastră, orice tehnică prin care putem să ne centrăm, să ne apropiem din ce în ce mai mult de singularitate, ne ajută să ne conectăm la natura infinită a existenţei, la natura infinită a spaţiului care ne înconjoară, la natura infinită a înţelepciunii care există deja în interiorul nostru. Aceasta va face ca "dharma" fiecăruia să se deruleze armonios, pentru că fiecare dintre noi are o dharma, fiecare dintre noi are o misiune, fiecare dintre noi are ceva de făcut aici, ceva care este foarte important.